Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 20 aprilie 2011

20 Apr 2011, 595 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 20 aprilie 2011

Horoscop - Miercuri, 20 aprilie 2011

BERBEC - Timpul trece intr-un ritm care te face sa-ti cam pierzi cumpatul si intri in panica. Esti dezorganizat si recunosti ca ai cam scapat fraiele unei actiuni care acum evolueaza fara nicio noima. Trebuie sa faci un efort sa restabilesti ordinea fireasca si sa revii la normal, altfel nu vei duce la indeplinire ce ai inceput. Trebuie sa-ti faci timpul prieten, pentru ca, numai daca ajungi cu el la un consens, vei putea impune un ritm alert si binefacator in situatia de fata.

TAUR - Te afli intr-un spatiu in care planeaza tensiuni si neintelegeri si, cand privesti in jurul tau, nu vezi prea multi prieteni. Preferi sa taci si sa-ti vezi de treaba, pentru ca cei din preajma abia asteapta sa incinga o discutie negativa care sa te implice si pe tine. Fa tot posibilul sa te tii departe de discutii despre necazuri, lipsuri, boala, pentru ca sunt subiectele care deranjeaza pe toata lumea si nu vei mai da randament la nimic daca te lasi coplesit de ele.

GEMENI - Pentru adevar, esti dispus sa mergi pana in panzele albe, dar nu la intamplare. N-ar fi rau sa apelezi la un bun cunoscator al legilor care sa te indrume in acest demers care are ca scop restabilirea ordinii corecte. Esti nevoit sa faci niste modificari pe parcurs, adaptand dovezile pe care le gasesti la situatia de fata, dar aceasta flexibilitate de care dai dovada se va dovedi a fi salvatoare. Cu alte cuvinte, esti ajutat sa gasesti portitele legale de iesire din orice impas.

RAC - Este vremea unei investitii importante pe care ai asteptat-o mult timp si o privesti cu mult entuziasm. Urmeaza sa cumperi un bun scump, de uz indelungat, un obiect pe care nu ti-l permiti decat foarte rar in viata, cum ar fi o casa, o masina, mobila noua. Si afacerile tale merg foarte bine, dar succesul depinde foarte mult si de bugetul pe care esti dispus sa il investesti in publicitate, deoarece, daca nu aude nimeni de tine, degeaba existi! Fa-te cunoscut cat mai intens, agresiv, pe orice cale accesibila.

LEU - Anturajul nu te ajuta deloc sa te exprimi in voie, incat nu ai nicio placere sa fii printre acesti oameni. Multi sunt impovarati de griji si probleme, altii sunt pesimisti si nu intrevad nimic bun la orizont, ca atare un astfel de mediu te poate influenta negativ. Poate tu ai un tonus mai bun, dar daca accepti sa te alaturi acestor oameni, nu vei reusi sa-i ridici tu pe ei la o stare mai buna, ci te vor trage ei la nivelul lor. Fa tot ce se poate sa scapi de acest anturaj neprielnic!

FECIOARA - Deschide bine ochii si analizeaza cu mai multa luciditate calea pe care mergi, pentru ca e posibil sa fie o pista falsa.

Ai fost indrumat gresit sau chiar rau intentionat de catre o persoana care cauta sa te ratacesti pe cai laturalnice, pentru a-si asigura lui succesul. Nu te lasa pacalit ci informeaza-te cu privire la fiecare pas pe care urmeaza sa-l faci si nu te baza pe instructiunile aparent binevoitoare care vin de la cei din jur. Acestia nu au niciun interes sa te indrume spre succes...

BALANTA - Conflictele de la serviciu sunt constructive, pentru ca ai obliga pe toti cei implicati sa-si argumenteze punctul de vedere si sa apeleze la informatiile acumulate inainte. Ai invatat candva, la scoala, cum se rezolva problema de astazi, dar exista alti colegi care se opun metodei propuse de tine, si gata conflictul! Nu aluneca in plasa intinsa de acestia, care cauta sa te scoata din sarite si sa-ti pierzi cumpatul, ci incearca sa ramai calm pana la capat, apeland la argumente logice si mai ales la diplomatie.

SCORPION - Oricat ai incerca tu sa aplanezi conflictul cu duhul blandetii, cei implicati in cearta de azi nu vor sa asculte de cale amiabila si de impacare. O tin pe a lor si tensioneaza inutil atmosfera cu vorbe dure si cu acuze nemeritate. Nu te lasa atras in capcana vorbelor lor, ci fa un efort sa mentii dialogul pe un nivel pasnic si placut, pentru ca daca ajungi si tu sa te enervezi, atunci disputa se poate transforma intr-un razboi de orgolii. Se stie ca ai ceva de spus cand vine vorba de conflicte...

SAGETATOR - Te afli fata in fata cu un mare noroc, dar vai, tu nu esti pe faza sa il valorifici atunci cand ti se ofera. Tu esti cu gandul in alta parte incat ai putea lasa sansa sa-ti scape printre degete, aratand un dezinteres total fata de aceasta ocazie excelenta. Deschide bine ochii si nu fugi dupa himere, cand visul tau e chiar aici, gata sa se transforme in realitate, dar nimeni nu te poate convinge sa alegi ceva cand tu doresti cu tot dinadinsul altceva. Ai putea trece pe langa sansa doar pentru ca te astepti sa apara sub o alta forma.

CAPRICORN - Pui mare accent pe comunicare in cuplu si esti pregatit sa-ti asumi niste angajamente fata de persoana iubita. Stii sa-ti onorezi promisiunile cu maturitate si seriozitate si acelasi lucru il pretinzi si de la jumatatea ta, ca atare stati de vorba si va prezentati unul altuia ideile si planurile, dar si arsenalul pe care va bazati pentru a ajunge la indeplinirea acestui scop comun. Fiecare contribuie cu altceva, dar din unirea fortelor voastre poate iesi ceva de viitor.

VARSATOR - Ai sentimentul ca nu esti lasat de ceva nevazut sa duci mai departe planul pe care l-ai inceput. S-au ivit tot felul de obstacole frustrante care te trag inapoi incat incepi sa te gandesti ca ar fi mai bine sa renunti. Nimic nu mai inainteaza, e doar un consum inutil de timp si energie, de aceea ar fi de preferat sa te detasezi de acest plan si sa te concentrezi spre cu totul altceva. Primesti suficiente semnale de avertizare ca acest proiect nu mai duce nicaieri si iti pierzi interesul cand vezi ca nimic nu se mai urneste.

PESTI - Este o zi norocoasa pentru tine, deoarece te poti remarca extrem de usor in fata lumii. Se va auzi de tine, laudele care iti sunt adresate contin termeni elogiosi bine meritati iar sefii te vor tine minte pentru viitoare promovari. Este o ocazie excelenta de a te evidentia dintre cei multi printr-o idee geniala sau o solutie salvatoare, pentru ca tu ai azi ceva in plus fata de restul lumii. Atrage atentia asupra ta, chiar si cu infatuare daca e nevoie, deci nu sta cuminte pe margine, ca sa nu-ti ia altul sansa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »