Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 23 mai 2011

23 May 2011, 607 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 23 mai 2011

Horoscop - Luni, 23 mai 2011

BERBEC - Ajungi finalmente la nivelul suprem pentru care ai muncit atat, dar inainte de a te aventura deja spre ceva nou, ar fi bine sa iti permiti o pauza si sa te bucuri de rezultatul de acum. A savura o victorie nu se compara cu nimic altceva, ca atare pastreaza acest sentiment cat mai mult timp, pentru ca iti vei trage candva seva din aceste clipe speciale. Trebuie sa tragi cat mai mult de momentele frumoase, pentru ca ai parte atat de rar de ele...

TAUR - Te simti bine peste tot pe unde treci si esti primit cu bratele deschise si caldura de catre cei pe carei intalnesti. Te simti ca acasa, ca printre prieteni, si din discutiile care se leaga in aceste spatii, ai multe de invatat si de aflat. Vestile bune circula repede si dai de ele pe oriunde ai ocazia de a intra in discutie cu lumea. Ai ocazia de a te alatura unui grup nou de persoane iar adaptarea va fi rapida. Vei ramane mult timp alaturi de acesti oameni, ca atare trebuie sa te obisnuiesti cu ei.

GEMENI - Cele mai frumoase vesti vin de departe sau daca ai cumva ocazia de a ajunge in locuri mai indepartate de casa. Pleaca la drum, pentru ca si pe parcurs si la destinatie te asteapta evenimente frumoase si persoane cu care ai multe de impartasit. Ai sansa de a te intalni cu un grup mai larg de prieteni iar revederea este de-a dreptul entuziasta, de parca nu v-ati mai fi vazut de ani! Se poate incinge si o petrecere adhoc, iar adunarile nepregatite dinainte ies mult mai bine decat cele bine organizate din timp.

RAC - Concentreaza-te mai bine la sarcinile pe care ti le-ai asumat pentru ca exista in preajma ta persoane care iti distrag atentia si din cauza lor poti gresi. Ar fi pacat sa faci gafe prostesti doar pentru ca ceilalti iti ocupa mintea cu altceva, de aceea ar fi mai bine sa te rupi de anturaj, sa faci abstractie de glumele care se spun si sa-ti vezi de treaba pana cand ajungi la capat. Dupa aceea te vei putea relaxa alaturi de ei, dar acum nu e bine sa tratezi superficial proiectul pe care l-ai inceput pentru ca risti sa strici totul.

LEU - Esti intimidat de functia persoanei in fata careia te prezinti, ca un elev cand este chemat la tabla de profesor sau ca un subaltern chemat la raport de superior. Poate ai motive sa te simti atat de mic si de umil, recunoscand astfel valoarea celuilalt, dar modestia nu e una dintre trasaturile tale de baza. Nu trebuie sa te lasi mai prejos cand stii bine ca ai si tu un as in maneca deci nu le permite celor care sunt cu ceva mai presus sa-ti vorbeasca de sus. Lupta-te pentru dreptul tau la suprematie si iesi din anonimat.

FECIOARA - Ai senzatia ca orice ai face, nu inaintezi mai deloc in proiectul la care iti aduci contributia, dar problema e la ceilalti, nu la tine.

Te afli printre persoane care mai mult te trag inapoi, care critica intruna, care nu ii lasa pe altii sa-si vada de treaba si, intr-un astfel de anturaj, e greu de crezut ca ajunge la rezultate bune. Fa un efort sa te rupi de acest mediu unde, vezi bine, nu dai niciun randament, dar daca te-ai gandi un pic, ai descoperi ca ti se raspunde cu aceeasi moneda: si tu ai facut la fel cu ei altadata.

BALANTA - Esti inca blocat intr-o amintire urata de demult pe care o tot duci cu tine ca pe o povara. Ceva revine acum din nou in prim plan din acele timpuri si retraiesti senzatia neplacuta de atunci de parca s-ar fi intamplat ieri... Ori faci aceeasi greseala ca odinioara, desi credeai ca ai invatat lectia odata, ori descoperi abia acum ce a stat la originea acelui esec de demult: interventia nefasta a unui inamic ce s-a ascuns pana acum sub masca unui bun prieten. Adevarul doare, mai ales ca iese la iveala atat de tarziu.

SCORPION - Exista reguli stricte care te obliga sa te supui lor fara sa comentezi. De fapt, nu ai nicio putere in fata altuia mai puternic decat tine, care detine o oarecare autoritate deasupra ta si care isi permite sa dea ordine. Cum tu nu te ridici inca la nivelul acestei persoane, tot ce poti face e sa te pleci in fata sa si sa-i asculti ordinele cu supunere si cu un dram de umilinta. Azi intelegi mai concret, pe pielea ta, care ti-e locul si cat de mult mai ai pana cand vei putea da si tu altora ordine de sus.

SAGETATOR - Visezi frumos, la iubire, la romantism, la intalniri tandre, pentru ca tocmai ti-au cazut ochii pe o anumita persoana care te incurajeaza sa visezi atat de departe. Promisiunile de natura sentimentala au toate sansele sa se materializeze sub ochii tai, pentru ca si tu, si partenerul, sunteti dispusi sa investiti tot ce aveti mai bun in succesul acestei relatii. Tot ceea ce ii oferi celui drag este exact ceea ce asteapta de la tine, iar raspunsul sau este pe masura viselor tale, deci ce poate fi mai frumos?

CAPRICORN - Stai in cumpana intre doua directii, dar niciuna dintre ele nu-ti inspira stabilitate. Ambele par solutii de compromis, in lipsa de altceva mai bun, dar macar ai ceva la dispozitie, decat deloc. Stai de vorba cu o persoana care isi schimba atat de des opiniile, incat nici nu poti pune baza pe ea, dand dovada de comportament oscilant si de superficialitate. Nu tine cont de parerile sale si nici de informatiile pe care ti le transmite, pentru ca peste o ora s-a putea sa vina cu alta idee!

VARSATOR - Joci un rol important in planurile de familie si toti cei dragi privesc la tine ca la un erou salvator. Tu vii cu ideile, dar tot tu dai si directia de mers, devenind astfel liderul deplin al tuturor initiativelor pe care le prezinti si celorlalti membri ai familiei. Cineva trebuie sa arate calea si cine sa fie cel mai potrivit in acest rol daca nu tu? Ceilalti te vor asculta si te vor urma orbeste ceea ce te incurajeaza sa mergi si mai departe. Nicio motivatie nu poate fi mai buna decat aprobarea celor carora te adresezi.

PESTI - Ai multe de invatat din discutiile pe care le legi astazi, pentru ca nu le stii tu chiar pe toate. Discuti despre o problema in care tu esti inca incepator, dar cel din fata ta a trecut deja prin mai multe experiente similare si stie mai bine ce e de facut in astfel de situatii. Asculta-l cu luare aminte, tine cont de parerile sale pentru ca va veni o zi cand si tu vei transmite mai departe, altor novici, ceea ce afli tu acum. Termini ziua cu un bagaj de cunostinse mult mai bogat si te simsi cun un dram mai intelept.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »