Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 2 iunie 2011

02 Jun 2011, 636 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 2 iunie 2011

Horoscop - Joi, 2 iunie 2011

BERBEC - Este o zi in care iubirea pluteste in aer si doar o vorba dulce si o privire languroasa ar fi de ajuns ca sa te indragostesti la prima vedere. Esti mai romantic din fire, azi, dornic de declaratii de amor, impresionabil si tandru, si cu o atitudine atat de blanda ar fi pacat sa nu te dedici intru totul iubirii, cu tot ce are ea mai frumos si mai intens. O veste excelenta poate sosi de la partenerul de suflet si impreuna sunteti o forta!

TAUR - Cineva drag te cheama sa ajungi cat mai repede intr-un loc unde urmeaza sa va intalniti iar orele care va despart de marea revedere par sa treaca prea greu. Dorul devine din ce in ce mai puternic si, daca ar fi dupa tine, ai zbura ca sa ajungi acolo unde urmeaza sa-ti reincarci bateriile cu energie pozitiva pe care numai iubirea o poate oferi. Partenerul poate veni cu o propunere de calatorie si o vei accepta fara sa stai pe ganduri, pentru ca o vacanta in doi ar fi perfecta!

GEMENI - Nici tu nu mai credeai ca ceva bun se mai poate intampla intr-o actiune care dureaza de foarte multa vreme si cu care te-ai obisnuit deja. Uneori, surprizele pot aparea din senin, chiar si in situatiile care treneaza si par sa nu mai aduca nimic nou, pentru ca miracolele se petrec totusi. Ajunge doar sa gandesti pozitiv si totul se poate rezolva ca prin farmec intr-o zi, desi tot efortul depus pana acum ti-a consumat luni din viata. Uneori solutia vine absolut peste noapte!

RAC - Se deschide o perspectiva noua si promitatoare in fata ta ceea ce te motiveaza fantastic sa faci pasi mari catre tinta propusa. Ai toate resursele sa ajungi la capatul acestui drum care abia incepe, si daca iti pui in joc energia si ambitia, rezultatele te vor face sa fii foarte mandru. Te cuprinde optimismul, lucru destul de rar pentru o fire mai rezervata ca tine, dar ai motive sa te entuziasmezi atat de mult, deoarece te indrepti spre o reusita de toata frumusetea care abia astepti sa treaca de la vis la realitate.

LEU - Daca iesi in lume si te pui intr-o lumina favorabila, ai toate sansele sa cuceresti pe oricine. Numarul de admiratori sau de posibili pretendenti poate creste daca ai incredere in sarmul tau si nu stai in umbra, pentru ca succesul tau depinde foarte mult de talentul tau de a te face remarcat. Ai toate calitatile necesare unei reusite depline, mai ales in plan sentimental, ca atare lasa modestia deoparte si arata-te in toata splendoarea. Daca tu nu te lauzi un pic, atunci cum ai vrea sa se stie de tine?

FECIOARA - Viata domestica se anima un pic, dar intr-un sens constructiv, pentru ca se simtea nevoia unui aer proaspat.

Noutatile dau buzna in casa ta si agita spiritele, dand un ritm crescut planurilor comune. Fiecare contribuie cu ce stie mai bine si din ideile coroborate se nasc proiecte de familie care va entuziasmeaza pe toti. E ca si cum ati stabili o renovare capitala in locuinta sau o calatorie in familie, iar bucuria va copleseste cu gandul la ce va fi.

BALANTA - Daca e sa fie cineva propulsat in frunte pentru talentele si calitatile sale, atunci tu esti acela. Ai de partea ta o doza imensa de noroc, dar si un bagaj bogat de cunostinte care te aseaza din start in fruntea oricarui clasament. Trebuie doar sa te folosesti de atu-urile tale, pentru ca daca nu te lauzi de unul singur catusi de putin, atunci nu vei iesi din anonimat. Prezinta-te la justa valoare, fara sa faci economie de laude la adresa propriei persoane, pentru ca de data aceasta chiar meriti toate felicitarile!

SCORPION - Nimeni nu te mai poate convinge sa continui ceva in care nu mai crezi si esti decis sa pui capat aici oricarei actiuni care nu te mai satisface. Esti transant, poate prea categoric si nu lasi loc de o a doua sansa, dar crezi cu tarie in principiile dupa care te ghidezi si te-ai convins de multe ori ca e mai bine sa schimbi radical o directie decat sa incerci sa o mai carpesti pe ici, pe acolo. Ai ales altceva si nu te lasi pana nu ajungi la rezultate mai bune decat cele la care renunti acum fara sa mai stai pe ganduri.

SAGETATOR - Uneori esti nevoit sa mai apelezi si la om minciunica ori pentru a iesi dintr-o situatie dificila, ori pentru ca nu gasesti alta solutie pe moment. Un om corect ca tine se va simti vinovat dupa aceea ca a ascuns adevarul, si va incerca sa repare situatia cat mai curand posibil, dar a fost o minciuna inofensiva, care poate trece neobservata. Nu exagera cu auto-invinovatirea; important e ca ai depasit hopul respectiv si vei sti sa nu mai repeti minciuna si altadata.

CAPRICORN - Nu te grabi sa dai un raspuns la primul impuls, pentru ca e posibil ca problema respectiva sa aiba mai multe directii de interpretare. Daca te grabesti asupra uneia dintre ele, dupa o vreme va iesi la iveala si o alta viziune si vei regreta ca te-ai grabit asupra unei decizii. Amana, asadar, marile decizii, pentru ca se vor aduna pe parcursul mai multor zile informatii suplimentare care ar putea modifica major aspectul de acum, ca atare cauta scuze, chiar si puerile, pentru a nu da azi raspunsul final. Mai cantareste!

VARSATOR - Nu te arunca asa la tot felul de cumparaturi, pentru ca acum primeaza strictul necesar si perspectivele cele mai indepartate din punct de vedere financiar. Trebuie sa dai dovada de spirit econom, de prudenta, de maturitate financiara, pentru a nu da cu banii si in gaste. Ori pui un ban deoparte pentru a se acumula in timp o suma mai mare, ori renunti la unele cheltuieli, cu gandul ca te asteapta, in curand, o investitie masiva care va consuma toate resursele tale. Leu cu leu, se aduna ceva!

PESTI - Faci echipa buna cu un colaborator mai dinamic din fire si daca va uniti fortele intr-un sens comun, rezultatele vor fi excelente. Tu esti cel care domoleste pasiunea celuilalt, in timp ce el te face ceva mai implicat, ca atare acesta e schimbul ideal de forte, in care fiecare ii transmite celuilalt ceva din trasaturile care ii lipsesc. Tu te molipsesti de la el de energie, de curaj si de dorinta de actiune, iar el devine mai calm si mai asezat datorita tie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »