Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 3 iunie 2011

03 Jun 2011, 1105 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 3 iunie 2011

Horoscop - Vineri, 3 iunie 2011

BERBEC - Faci parte dintr-un tandem foarte bun, in care fiecare vine cu alte calitati. Tu esti motorul de energie, cel care vine cu idei si initiative, dar cel care iti pune ideile in practica este partenerul tau de lucru care detine solutii la toate planurile tale indraznete. Fiecare pe cont propriu nu ar avea aceleasi rezultate, tocmai de aceea este recomandabil sa va uniti fortele pentru un succes comun. Totusi, trebuie sa-l lasi pe celalalt sa conduca proiectele comune, tu doar sa-l sustii in permanenta de pe margine.

TAUR - Este de-a dreptul dezarmant sa vezi ca toaste eforturile tale depuse pana acum sunt blocate de un hop pe care nu ai cum sa-l treci. Parca ti s-ar inchide usa in nas si nu mai poti duce mai departe ce ai inceput, descoperind ca totul a fost un consum inutil de timp si energie. Se pare ca nu ai ales calea cea mai buna de a ajunge la un anumit rezultat sau nu a fost momentul potrivit, ca atare acum esti pe marginea unui abandon foarte abrupt. Gata, pana aici!

GEMENI - Esti foarte emotionat, coplesit de intensitatea emotiilor generate de un eveniment adresat inimii tale. Nu credeai ca esti atat de sensibil, tocmai de aceea e si pentru tine o surpriza sa descoperi ca lacrimezi la povesti romantice sau ca te induiosezi cand auzi prin ce trec alte persoane. Se pare ca esti intr-o pasa fragila din punct de vedere psihic si orice impuls are efecte maxime asupra ta, in interior. Nu te ascunde, recunoaste ce simti, pentru ca… om esti si tu.

RAC - A sosit un moment pe care nu credeai ca il vei trai vreodata, tocmai de aceea surpriza este maxima dar deloc placuta. Dai piept cu o rasturnare de situatie care strica toate planurile pe care ti le-ai facut, ca atare fii pregatit pentru alte variante decat cele stabilite initial si, din pacate, variante la care nici nu te-ai gandit si nu-ti convin defel... Nu mai poti duce la indeplinire un proiect din cauza unei interventii nefaste in planurile tale. Timpul pare sa fie dusmanul numarul unu, pentru ca nu ai suficient timp la dispozitie pentru a mai repara ceva.

LEU - Oboseala nu pare sa te opreasca din elan, ci dimpotriva, chiar si in ce la dificil moment, gasesti in tine ambitia necesara pentru a merge mai departe. Da, esti epuizat, simti ca ai ajuns la capatul puterilor, dar motivatia e mult prea mare ca sa stai pe loc si sa-ti mai tragi sufletul. Bati fierul cat e cald, pentru ca ti se ofera o sansa prea buna ca sa o lasi sa treaca din cauza starii tale fizice precare. Nici tie nu-ti vine a crede ca mai gasesti inca in tine atata energie…

FECIOARA - Faci planuri foarte frumoase alaturi de cei dragi si fiecare isi aduce contributia la un eveniment stabilit candva in perioada urmatoare.

Asteptati cu mult entuziasm acel moment special si va bucurati numai la gandul ca veti fi cu totii actori principali in ceea ce urmeaza. Nu lasi nimic la voia intamplarii, ci profiti de timpul pe care-l ai la dispozitie pentru a pregati totul in cele mai mici amanunte, pentru ca vrei sa iasa totul perfect.

BALANTA - Este in joc reputatia ta la locul de munca si vrei sa lasi o impresie ireprosabila, tocmai de aceea iti asumi cu maxima seriozitate sarcinile care iti revin si faci totul ca la carte. Ii poti uimi pe sefi sau pe colaboratori cu bagajul tau de cunostinte si cu sarguinta cu care te apleci asupra proiectului inceput, iar roadele la care ajungi, datorita acestei implicari totale, nu pot fi decat dintre cele mai bune. Azi ai motive sa fii mandru de tine si atragi admiratia si respectul tuturor.

SCORPION - Ispita rea isi baga coada in relatia ta de cuplu cu riscul de a strica armonia de altadata. Ori tu esti tentat sa incerci si altceva, pentru ca se stie cat de mult te atrage aventura, ori presimti ca partenerul tau joaca pe doua fronturi. Dragostea nu este sincera si pura acum, pentru ca unul din voi este pe cale sa comita o greseala, care nu va trece fara urmari. Ai grija asadar in fata cui iti deschizi inima sau, mai mult, de cine te lasi cucerit, pentru ca poate fi o capcana periculoasa pentru dragostea ta.

SAGETATOR - Se incing neintelegeri acasa, dar figura feminina centrala a familiei va interveni salvator si va aplana conflictele. Mama sau sotia sunt actori principali in depasirea situatiei tensionate la care ai si tu o contributie, pentru ca vii acasa nervos, obosit si iti eliberezi bagajul de probleme asupra celor dragi, care nu merita asemenea tratament din partea ta. Noroc ca ei te cunosc bine si te privesc cu imensa toleranta, stiind ca-ti trece repede.

CAPRICORN - Ai sansa de a iesi undeva intr-un spatiu public unde ai ocazia de a-ti face prieteni noi. Esti mai sociabil, mai comunicativ ca oricand, pui mare accent pe apropierea de oameni, chiar daca sunt total necunoscuti. Va intalniti cu totii intr-un mediu care va ajuta sa va apropiati mult mai usor, de parca v-ar lega un interes comun sau o preocupare similara. Lasi deoparte timiditatea sau placerea de a fi singur si incerci sa legi o conversatie cu cei pe care ii cunosti si te miri ce bine merge.

VARSATOR - Muncesti mult, motivat de o directie noua care se construieste cu pasi repezi in fata. Cand vezi ce bine se leaga toate si ce iute evoluezi spre rezultatele propuse, cum sa nu tragi tare? Iti pui in joc toate calitatile pentru a trece peste etapele intermediare si a te vedea deja la punctul final al acestui plan. E sansa ta de afirmare, chiar daca nu e deloc usor sa ajungi acolo unde ai visat, dar iti doresti prea mult sa se implineasca, deci faci tot ce-ti sta in putinta si iti aduni fortele pentru un succes deplin.

PESTI - Chiar daca priviti diferit lucrurile, tu si familia, nu inseamna ca nu va doriti acelasi lucru. Discutati ce anume vreti sa atingeti si cautati o cale de mijloc, care sa va ajute sa treceti peste opiniile diferite, absolut firesti in orice grup mai larg de persoane. Doi daca ati fi si tot ati gandi altfel lucrurile, deci intr-o familie mai larga e absolut normal ca fiecare sa mearga in alt ritm si pe alte cai. Puteti ajunge acum la o intelegere care sa va ajute sa vasliti mai apoi in aceeasi directie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »