Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 1 iulie 2011

01 Jul 2011, 653 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 1 iulie 2011

Horoscop - Vineri, 1 iulie 2011

BERBEC - Esti obosit chiar din prima zi a lunii si te tot gandesti la un concediu, dar cand te uiti ce ai de facut luna aceasta, nici sa visezi nu mai ai curaj. Trebuie sa te organizezi mai bine, sa devii mai eficient in activitatile cele mai dificile si, la nevoie, sa ceri ajutor din afara. Nu prea stii incotro s-o apuci, ori pentru ca nu ai in preajma colaboratori de nadejde, ori pentru ca iti complici singur existenta cautand nod in papura. Fii mai relaxat atunci cand te apuci de treaba, fara sa te cramponezi de fleacuri.

TAUR - Ai o multime de plati curente de adus la zi, dar inainte de a decide cat si unde dai, mai bine te-ai gandi la datoriile cele mai mari. Ele cer atentie mai mult ca oricand. Te vei simti mult mai liber dupa ce vei sterge de la lista de restante o suma cu multe zerouri. Fa un efort sa scapi de o factura care iti sta pe cap de ceva vreme. Chiar daca nu e o suma mare, ai tot amanat-o pana cand risti deja sa intri pe penalitati, ca atare fa tot posibilul s-o platesti ca sa scapi de-o grija si sa te poti gandi la alte plati viitoare.

GEMENI - Orice ti s-ar propune, tot nu-ti convine si pui sub semnul intrebarii sansele de reusita ale oricarei colaborari. Ori nu-ti plac tovarasii care-ti stau alaturi, ori nu-ti convine rolul pe care trebuie sa-l joci in acest proiect, de aceea ai o atitudine retrasa, suspicioasa, ba chiar ostila in fata oricaror oferte. Decat sa tii in tine aceste sentimente frustrante, mai bine le-ai exprima sincer, pentru ca ceilalti nu au de unde sa stie ce gandesti. Tu, care esti un an in comunicare, de data aceasta taci si analizezi de unul singur.

RAC - Mult asteptatul raspuns oficial care te tinea ca pe ghimpi de cateva zile apare si readuce totul pe un fagas normal. Te poti linisti de acum, e solutia potrivita care va restabili echilibrul in unele planuri care ajunsesera in puncte critice. A meritat sa astepti, ai dat dovada de calm si de rabdare si iata, totul a ajuns acolo unde trebuia. E bine sa tii minte aceasta atitudine, ca sa o folosesti si altadata in situatii dificile, ca sa nu iti pierzi cumpatul si sa doresti rezultate imediate.

LEU - Nu te simti bine in anturajul in care te afli astazi. Dialogul e defectuos si eforturile tale de a te face inteles esueaza, pentru ca nu ai parte de tovarasi buni de discutie. Unii sunt cu gandul doar la problemele lor si nu aud ceea ce le spui tu, iar raspunsurile le care ti le dau nu te satisfac. Fii pregatit sa vorbesti la pereti, astazi, pentru ca nu prea te asculta nimeni, dar tu insisti totusi sa-ti expui punctul de vedere ca sa-ti faci datoria pana la capat.



FECIOARA - Desi e multa lume in jurul tau, nu poti spune despre niciuna din persoanele care iti stau alaturi ca ar fi pe placul tau. Poti numara prietenii adevarati pe degetele de la o mana, restul fiind turma de cunostinte cu care ai interactionat vreodata in viata. Daca esti genul de om care apreciaza cantitatea, ei bine, da, cunosti ceva lume, dar daca ar fi sa alegi dintre ei pe cineva anume pe care sa te poti baza, ai vedea ca se cerne imediat grupul si abia daca raman unul, doi. Nu-i numi chiar pe toti prieteni, pentru ca nu sunt.

BALANTA - Intervii destul de dur in treburile celor care nu respecta regulile, si cum esti un justitiar prin definitie, vei descoperi imediat gesturile incorecte. Unii nu-si dau seama ca iau legea peste picior in unele situatii, de aceea te simti dator mai intai sa le atragi atentia si daca, recidiveaza, sa iei masuri. Nu poti tolera pe cei care incearca sa eludeze legea si sa ajunga la scopurile lor pe cai necinstite, ca atare vei apela la toate prerogativele tale de a face ordine si a restabili legalitatea.

SCORPION - Poti fi factorul de echilibru intr-o situatie riscanta din care altii au mult de pierdut. Cine te are astazi in preajma, ar putea rasufla usurat, pentru ca vii cu solutii mature, concrete de a readuce la normal ceea ce scartaie, ba chiar de a salva totul in cel mai dificil moment. Ca niciodata, ai o stapanire de sine de invidiat si reusesti sa intelegi ce anume a dat peste cap toata situatia, de s-a ajuns aici. Detasat, fara implicare emotionala si mai ales fara nervi, gasesti de cuviinta ca e mai bine sa se reia totul de la zero.

SAGETATOR - Ai un motiv de sarbatorit alaturi de un grup mai numeros de persoane. Poate e o aniversare sau o petrecere ad-hoc la locul de munca, dar daca nu se intampla nimic pe parcursul zilei, da tu un telefon gastii de amici si mobilizeaza-i pe toti spre seara, ca doar incepe weekendul. Ai chef de distractie si ar fi pacat sa-l lasi sa se stinga, pentru ca ai fi un companion amuzant, care are mereu o gluma buna de spus. Esti popular si te simti bine printre oameni, in medii cat mai aglomerate si mai galagioase.

CAPRICORN - La energia pe care o degaji, ai avea succes in orice activitate dar mai ai nevoie de ceva: de putina sustinere de la cei din jur. Daca ai multi adepti alaturi, ai fi in stare sa rastorni si muntii din loc, pentru ca esti ca o baterie incarcata la maximum. Totul e sa-ti folosesti acest elan intr-o directie benefica, din care sa aiba si altii de beneficiat, nu numai tu. Daca esti lider de grup sau sef de proiect, esti persoana cea mai implicata care reuseste sa-i mobilizeze perfect si pe ceilalti.

VARSATOR - Ti se vor face diverse propuneri, care mai de care mai tentate, dar trebuie sa cantaresti foarte bine ce ti se potriveste tie si ce te avantajeaza. Ca e vorba de tranzactii sau de asocieri in afaceri de perspectiva, merita sa le acorzi atentie si mai ales sa le privesti cu deschidere, pentru ca ar putea oferi rezultate de care vei fi multumit de acum inainte. Poate cunosti o persoana de la care ai avea multe de invatat si de castigat, deci lupta sa ii castigi prietenia.

PESTI - Inima ta bate mai tare pentru ca te afli in fata unui nou inceput care te entuziasmeaza la maximum. Iti place ceea ce ti se promite la orizont, de aceea doresti sa grabesti cumva mersul lucrurilor, ca sa ajungi mai repede la starea de bine pe care un vis implinit ti-o inspira. Esti convins ca va iesi foarte bine, dar pana la rezultatul final ti se cere un efort suplimentar. Ai darul de a-i stimula si pe altii sa mearga in aceeasi directie, exemplul personal de implicare fiind cel mai bun argument pentru toti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »