Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 2 iulie 2011

02 Jul 2011, 640 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 2 iulie 2011

Horoscop - Sambata, 2 iulie 2011

BERBEC - Ai planuri marete in minte si abia astepti sa le pui in aplicare, dar inainte de a le da drumul, ar trebui sa te sfatuiesti cu o persoana cu mai multa experienta. Parerile sale vor avea un efect stimulativ asupra ta, ca atare nu e acolo nici ca sa te critice, nici ca sa-ti taie elanul, ci pentru a te incuraja sa mergi in directia aleasa. Vei ajunge la rezultate promitatoare care te vor incanta iar incurajarile de pe margine te obliga sa nu te lasi nicio clipa pana nu pui mana pe roadele visate.

TAUR - Dintre toti, cineva trebuie sa se evidentieze, iar azi e sansa ta de a iesi in fata si de a-ti arata valoarea. Ba chiar i-ai putea intimida pe cei mai sfiosi din fire sau care nu prea au cu ce se lauda, si te vor privi cu un soi de supunere, pentru ca ei nu au fost capabili sa faca la fel. Nu tine cont de astfel de reactii, ci fii sigur pe tine, stapan pe situatie, aratand lumii cine esti. Te simti bine in pielea ta si admiratia celor din jur, chiar daca e pe undeva insotita si de semne de invidie, te motiveaza sa tintesti si mai sus.

GEMENI - Uneori, conflictele nu sunt rele in grupurile aglomerate, pentru ca detensioneaza niste situatii negative. Mai e nevoie si de cearta, si intre prieteni, si in familie, pentru ca asa mai ies la iveala unele aspecte pe care fiecare le-a tinut secrete ca sa nu supere pe ceilalti. Vei vedea ca, dupa o astfel de discutie in contradictoriu, lucrurile vor merge mult mai bine si dialogul va fi din nou constructiv. Cearta nu trebuie lasata sa tinda spre ostilitate, ci doar sa deschida cheful de dialog.

RAC - Partenerul se cam distreaza cu emotiile tale si te tine pe jaratec, incat nu stii foarte clar ce gandeste sau ce simte pentru tine. Uneori glumeste prea mult pe seama iubirii si esti de-a dreptul derutat, pentru ca nu poti baga mana in foc ca ti-e fidel si complet devotat. Ai senzatia ca joaca pe doua fronturi, ca ascunde ceva si disimuleaza totul intr-o atitudine jucausa si usuratica. Ti-e greu sa-l crezi, dar ti-e greu si sa treci cu vederea acest comportament dual, care nu inspira deloc seriozitate.

LEU - Cineva a facut o boacana si a ascuns mizeria sub covor, dar acum ies la iveala efectele greselilor sale. Tu trebuie sa platesti oalele sparte de el, dar e mai bine ca intervii tu, pentru ca vezi lucrurile mai serios si te apuci serios de treaba pana cand totul revine la normal. Daca i-ai cere celui care a gresit sa repare, exista riscul sa strice si mai si, pentru ca nici nu va recunoaste greseala si nici nu are solutii mature pentru a restabili echilibrul. Tu esti persoana potrivita care poate salva responsabil situatia, deci nu te mai baza pe altii.



FECIOARA - Uneori, trebuie sa mai apelezi si la o minciunica pentru a iesi dintr-o situatie jenanta, chiar daca, dupa aceea, te vei simti foarte vinovat. E o situatie de compromis si, de voie, de nevoie, spui ceva cu care nici macar tu nu esti de acord, dar care te salveaza dintr-un impas. Vei incerca, mai apoi, sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu ai vrea ca intr-o zi sa se descopere gestul tau si sa ai de suferit. Da, se rezolva ceva pe moment, dar minciuna are picioare scurte.

BALANTA - Esti foarte animat de o dorinta noua pe care incerci sa o transformi din vis in realitate. O crezi posibila, tocmai de aceea apelezi la toate talentele cu care esti inzestrat pentru a ajunge cat mai repede la rezultatul sperat. Iti tragi energia din ceea ce se vede deja la orizont, fiind motivatia perfecta pentru a trage tare. Stiind ca poti atinge curand acel varf, nu stai locului si vaslesti din ce in ce mai repede cu fiecare metru care te apropie de marele final. Bucuria succesului merita toate eforturile pe care le depui pana acolo.

SCORPION - Parca nimic nu mai inainteaza iar ritmul ingrozitor de lent in care merge un proiect inceput de ceva vreme te face sa-ti pierzi interesul. Incepi sa crezi ca nu vei mai ajunge niciodata acolo unde ti-ai propus si fiecare zi care trece fara sa aduca nimic nou te determina sa te gandesti deja la altceva. Uiti ca unele lucruri au nevoie de ceva mai mult timp pentru a progresa, dar tu, mai grabit din fire, doresti rezultate imediate. Rabdarea iti este pusa la incercare si nu iei o nota prea buna la acest capitol.

SAGETATOR - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti de care depinde linistea ta pentru perioada urmatoare. Daca nu vine, nici nu se poate vorbi cu tine, pentru ca esti suparat, preocupat, aproape obsedat de problema care te macina. Totusi, vestea mult asteptata s-ar putea sa apara chiar azi si parca orizonturile se insenineaza dintr-o data. Pui prea mare pret pe acea informatie care trebuie sa apara, deoarece ai putea gasi si alte solutii, dar tu te cramponezi de o unica idee si, pana nu vine, esti un pachet de nervi.

CAPRICORN - Cheltuielile pe care le faci azi au scopul de a aduce putina bucurie in jurul tau. Esti generos, desi cam cheltuitor, dar nu te uiti la bani cand e in joc bucuria unor persoane la care tii. Ai fi in stare sa oferi cate un pic la toata lumea, dar pentru ca aceasta e o utopie, alegi un grup ceva mai restrans si le daruiesti ceva din ceea ce ai. Te cuprinde un spirit filantropic sau crestinesc iesit din comun si esti fericit daca poti darui.

VARSATOR - Cu stimulentele adecvate, ambitia ta creste si esti capabil de adevarate miracole daca stii ca esti sustinut. Cineva stie cata nevoie ai de incurajari si face tot posibilul sa te ambitioneze sa mergi mai departe, pentru ca poti, pentru ca stii, pentru ca ai cu ce! Chiar daca, pe undeva, apeleaza si la linguseli sau exagerari, sunt bune si acestea, pentru ca te motiveaza si iti dai mai multa incredere in calitatile tale. De dragul sustinatorului tau, ca sa nu-l dezamagesti, iti aduni bine fortele si reusesti!

PESTI - Faci impresie buna oriunde te-ai afla, pentru ca inspiri incredere, vii cu idei inteligente, bine argumentate logic iar la capitolul comunicare excelezi. Daca te afli intr-un mediu profesional, iesi usor in evidenta prin produsul mintii tale, cu sansa de a repurta succese deosebite pentru cariera ta. Ai ceva de spus si nu stai in umbra, asteptand sa fii intrebat, ci incerci sa iti exprimi cat mai clar ideile, pe care lumea le va aprecia, pentru ca sunt concise, inteligibile si se bazeaza pe cunostinte solide in domeniul respectiv.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »