Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 3 iulie 2011

03 Jul 2011, 663 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 3 iulie 2011

Horoscop - Duminica, 3 iulie 2011

BERBEC - Daca cineva se poarta cu tine exact asa cum ti-e firea (mai impulsiv, mai agitat, cam violent), culmea, te deranjeaza enorm, semn ca ar trebui sa fii si tu mai atent in relatia cu ceilalti. Asa cum tu poti fi ranit de un astfel de comportament, gandeste-te si tu, altadata, sa iti controlezi mai bine impulsurile si reactiile spontane, ca sa nu deranjezi pe alti. Nu uita: ce tie nu-ti place altuia nu-i face, deci trebuie sa fie o invatatura de minte ca sa nu te porti si tu cu lumea asa cum esti tratat tu acum.

TAUR - Nici azi nu te poti relaxa si profiti de ziua libera pentru a te gandi tot la serviciu si la proiectele incepute. Posibil sa gasesti o solutie atat de buna la problemele actuale, incat merita pusa in aplicare imediat. Poti valorifica timpul liber pentru a studia, a cauta prin carti informatiile necesare, pentru ca este o zi in care se pot ivi solutii interesante chiar si la cele mai complicate situatii. Un pic detasat de alte probleme mintea ta e mult mai atenta la detalii si din tot ce afli, iti va sari ceva in ochi care sa te ajute sa duci totul cu bine la indeplinire cat de curand.

GEMENI - La prima vedere, totul pare frumos, dar treci si dincolo de fatada. Banuiesti ca in spatele unor aparente se ascund adevaruri mai greu de acceptat. Daca intuitia iti spune sa verifici totul in detaliu, cauta acele cai de a patrunde cat mai profund in miezul unei probleme, ca sa te lamuresti si sa alungi indoiala. Ceea ce ai putea afla cu spiritul tau de investigator ti-ar putea schimba complet parerea despre unii oameni in care ai avut incredere. Azi e indicat sa verifici totul din cel putin doua surse si sa nu crezi chiar tot ce auzi.

RAC - Daca vrei un sfat cu adevarat bun, cere-l de la o persoana mai in varsta, pentru ca vede lucrurile altfel decat tine. Un parinte te poate asculta cel mai bine pentru a-ti oferi o indrumare excelenta. El se bazeaza pe informatii solide acumulate in timp si pe o experienta de viata foarte bogata, ca atare ai multe de invatat dintr-o astfel de discutie. Nu te jena sa ceri sfaturi, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat. Ai numai de castigat de pe urma dialogurilor extrem de serioase si bine argumentate ale zilei.

LEU - Este o zi tensionata in care vei avea impresia ca s-au adunat in calea ta toate motivele de stres posibile. Nu te intelegi cu nimeni, toate merg de-a-ndoaselea, de aceea trebuie sa-ti tii sub control reactiile agresive, ca sa nu strici lucrurile si mai rau de atat. Tot ce spui, naste controverse, iar tot ce auzi e greu de acceptat. Si tu vii numai cu critici si comentarii la adresa celor din jur, dar nici ei nu te iarta, ca atare conflictele sunt gata-gata sa explodeze.

Ai senzatia ca stai pe un butoi cu pulbere care poate oricat sa sara in aer.

FECIOARA - Este o zi favorabila socializarii, pentru ca ai sansa de a te integra mult mai usor intr-un grup nou de persoane. Esti primit cu bratele deschise si iti place atitudinea lor pozitiva la vederea ta, ceea ce devine un start excelent pentru o viitoare prietenie. Daca ai fi primit cu ostilitate, nu te-ai adapta intr-un astfel de spatiu, dar ai noroc: toti sunt veseli, primitori, dornici sa te cunoasca mai bine. Pune-te intr-o lumina buna si fii cat se poate de deschis la dialog, pentru ca lumea e curioasa cine esti.

BALANTA - Este o zi vesela, perfecta pentru a te ocupa de lucrurile frumoase ale vietii. Copiii sunt in centrul atentiei si vor sa te joci mai mult cu ei, ca atare descoperi o reala placere in activitatile copilaresti, care te fac sa uiti de varsta pe care o ai. Undeva in adancul sufletului mai esti si tu un copil iar o astfel de zi te ajuta sa te eliberezi de orice griji specifice anilor pe care-i porti si sa-ti aduci aminte ca viata merita traita din plin pentru lucruri marunte si placute. Un film bun in oras sau o prajitura la cofetarie iti fac ziua mai dulce.

SCORPION - Esti primit cu multa simpatie intr-un grup numeros de persoane va leaga preocupari si gusturi similare, iar discutiile se leaga extrem de usor atunci cand aveti atatea in comun. Descoperi ca sunteti fanii aceluiasi serial, ca va place aceeasi muzica, va amuzati la acelasi gen de distractii, incat ar fi o zi cu totul speciala daca ati petrece-o impreuna. Esti mai sociabil, mai dornic de dialog, si preferi mai mult grupurile mai largi de persoane, de parca ai fugi de intimitate. Printre oameni te simti bine.

SAGETATOR - Banalul acestei zile nu-ti displace. Dimpotriva: profiti din plin de linistea instalata, de lipsa evenimentelor complicate sau a sarcinilor urgente, pentru a te ocupa pe indelete de un proiect caruia ii acorzi o semnificatie aparte. Daca ai fi fost prins in alte treburi mai urgente, nu ai fi avut starea necesara de a analiza in amanuntime ceea ce pregatesti, ca atare zi mersi ca nu ai nimic interesant de facut astazi, pentru ca ai timp din belsug sa te ocupi de toate fara sa-ti distraga altceva atentia.

CAPRICORN - Dragostea trebuie sa depaseasca faza viselor frumoase si a vorbelor dulci. E timpul faptelor care sa primeze inaintea declaratiilor entuziaste si, cum esti genul de om care, cand promite, se si tine de cuvant, esti gata sa-i demonstrezi partenerului ca stii sa-ti asumi angajamente de viitor. Nu pretinde si din partea sa sa raspunda cu aceeasi moneda, pentru ca el e inca in faza idila a iubirii voastre. Se va maturiza si el, dar mai lasa-l sa se bucure de senzatiile placute.

VARSATOR - Ti-e foarte greu sa accepti conditiile clar defavorabile pe care cineva ti le prezinta ca singura optiune pe care o ai la dispozitie. E un sacrificiu prea mare, un pret imposibil de acceptat, ca atare vei incerca sa mai negociezi conditiile. Poate pana la urma, din mai multe rele, il poti alege pe cel mai putin rau, ca atare lupta-te sa mai primesti de la celalalt si alte variante decat cea pe care o ofera. Este o zi apasatoare din cauza dialogului defectuos pe care il ai cu aceasta persoana, care se arata incapabila sa faca si concesii.

PESTI - Rezolvarea care ti se ofera la o problema destul de complicata nu-ti convine deloc, pentru ca tu consideri ca se putea si mai bine. Nu mai e timp de negociere, ca atare vei accepta ceea ce ti se ofera cu un sentiment de sacrificiu. Te simti defavorizat, jignit chiar de vestea primita, dar decat deloc, vei incerca sa te multumesti si cu atat. E o solutie de compromis, care rezolva, pe moment, o situatie incurcata, dar dupa ce va trece furtuna, vei gasi si altele mult mai bune.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »