Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 4 iulie 2011

04 Jul 2011, 932 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 4 iulie 2011

Horoscop - Luni, 4 iulie 2011

BERBEC - Ai ac de cojocul tuturor celor care ti se opun si gasesti solutii de a-i pune cu botul pe labe chiar si pe cei mai agresivi inamici. Abordezi o atitudine sigura pe tine care va dezarma pe cei care incearca sa te intimideze prin diverse metode de manipulare, insa ei nu stiu ca nu le merge cu tine. S-ar putea sa intorci tu armele impotriva lor si, ceea ce ar fi trebuit sa fie un atac la adresa ta, se va transforma intr-un contra-atac ce te va scoate din incurcatura. Bine faci, riposteaza si nu te lasa dominat.

TAUR - Cineva intervine abrupt in treburile tale cu riscul de a strica tot ceea ce ai construit tu. Desi, pe moment, esti socat de ceea ce a putut face persoana respectiva, dupa ce iti vei aduna putin gandurile vei gasi o solutie ori de a readuce totul la normal, ori de a o lua de la capat. Ar fi chiar indicat azi sa repornesti cu forte noi acele proiecte care, din diverse motive, au esuat cu ceva timp in urma pentru ca acum gasesti alte variante mult mai bune de a ajunge la ce ti-ai propus. Fii pregatit sa schimbi major macazul!

GEMENI - Iubirea adevarata este atunci cand omul de langa tine iti ramane alaturi chiar si in cele mai grele momente sau cand tu esti pregatit sa iei pe umerii tai si problemele celuilalt. Azi puteti trece, impreuna, printr-un astfel de moment sensibil in care relatiile subrede pot claca. Daca iubirea voastra e solida, serioasa si bine construita, va trece usor peste astfel de momente critice, dar daca simti ca nu e o relatie asa cum ar trebui, te poti astepta si la surprize neplacute.

RAC - Nu te arunca asa in cheltuieli prea mari fara sa te gsndesti si la perspctivele mai indepartate. Vrei sa cumperi ceva scump, pe care il doresti foarte mult, dar fiind o suma destul de consistenta, ar implica niste eforturi suplimentare, mai apoi, de a restabili echilibrul in bugetul propriu. Meriti acel lucru, ti-l poti permite, dar numai daca esti sigur ca in curand vor veni sigur alti bani care sa completeze golul creat. Se pot auzi vesti bune legate de veniturile tale, cum ar fi o marire de salariu sau un contract profitabil.

LEU - Din conflictele dintre generatii, azi vor avea castig de cauza cei tineri, pentru ca au alta viziune asupra lucrurilor si stiu sa-si argumenteze mai bine ideile. Cei maturi doar vor sa se impuna prin experienta, varsta si bagaj de cunostinse acumulat in timp, insa tinerii apeleaza la alte arme mult mai convingatoare. La indrazneala, la un dram de tupeu in plus, la energie fizica mai mare decat cei maturi, care vor da semne de epuizare dupa primul efort mai important.

FECIOARA - Competisia de la locul de munca te obliga sa te lupti pentru pozitia ta.

Ai alaturi concurenti bine pregatiti care incearca, la fel ca si tine, sa se remarce, dar cum ai si tu un cuvant de spus, se poate naste azi o lupta de idei, de orgolii si de personalitati puternice din care doar unul va avea succes. Chiar daca apelezi la cele mai corecte mijloace de a te evidentia, se pare ca nu e momentul tau de glorie, ci va trebui sa accepti ca altul a fost mai bun decat tine si si-a castigat pozitia suprema prin valoare.

BALANTA - Dragostea are nevoie si de lucruri palpabile pe care sa se bazeze, nu numai de emotii aprinse si de vorbe dulci. Partenerul asteapta de la tine un gest concret prin care sa inteleaga mai bine ce intentii ai de la relatia voastra. Un angajament solid, un proiect comun care sa consolideze relatia sau o investitie in care amandoi sa implicati resurse mari de timp, de bani si de ebergie sunt dovada clara ca amandoi sunteti dispusi sa mergeti mai departe cot la cot. Depasiti faza iubirii incipiente si treceti la o etapa superioara: claditi ceva impreuna.

SCORPION - Prietenii te mai si dezamagesc, dar nici tu nu te poti abtine sa nu le dai replici taioase atunci cand te supara. Esti de parere ca un prieten adevarat nu se va supara daca-i spui niste adevaruri in fata, ca atare reactia ta ceva mai agresiva este si o forma de a descoperi cine tine la tine si cine afiseaza o prietenie falsa in fata ta. Ai tot dreptul sa-ti cerni grupul de prieteni prin probe de incercare prin care sa afli cine este dispus sa-ti stea alaturi la bine si la rau, nu doar atunci cand toate sunt frumoase intre voi.

SAGETATOR - Iti vine o idee noua in minte incat incepi sa-ti pierzi interesul pentru alte actiuni inainte de a le termina. Ar fi bine sa duci la capat ce ai inceput, ca sa te poti concentra mai apoi asupra noii directii, pentru ca ai consuma prea multa energie pentru a face fata pe doua fronturi simultan. Totusi, impulsiv din fire, esti in stare sa-i pui punct abrupt vechii preocupari, fara sa te mai uiti inapoi, si sa te implici in noua activitate cu elan si entuziasm. Prin gesturi atat de categorice, risti sa lasi unele lucruri neterminate in urma ta.

CAPRICORN - Este o zi foarte capricioasa, care incepe furtunos si se termina lin, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. De la primele ore ai motive de enervare pentru ca te intalnesti cu oameni mai agresivi din fire care spun nu la tot ce le-ai propune, dar daca reusesti sa-ti pastrezi calmul, ai putea dezamorsa chiar si cele mai aprinse conflicte. Ai tu un talent aparte de a-i linisti pe cei nervosi prin exemplu personal. Daca tu nu-ti pierzi cumpatul in fata reactiilor lor agresive, i-ai putea convinge si pe ceilalti ca orice disputa poate fi aplanata cu duhul blandetii si cu un dram de rabdare.

VARSATOR - Unele persoane iti descrii viitorul in culori foarte promitatoare, dar, desi esti un optimist prin definitie, de data aceasta ai mari rezerve daca sa-i crezi sau nu. De fapt, astepti dovezi mai clare ca va fi chiar asa de bine pe cat promit ei si stai in expectativa, precaut si un pic temator, ca nu cumva tot ce spun ei sa fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede atunci cand se va intampla, de aceea preferi sa astepti sa vina acel moment si abia apoi sa te entuziasmezi la fel ca ceilalti.

PESTI - De nu se stie unde, vine o veste excelenta care te face fericit. Poate e o sansa rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis, doar pentru ca prinzi un val favorabil care te propulseaza direct la tinta propusa. Nici tie nu-ti vine crede cat de norocos poti fi pentru ca da, e o chestiune de noroc sa ajungi in varf. Altadata, ai fi muncit mai mult pentru acelasi rezultat, dar azi te afli sub o aiurpa protectoare si in niste auspicii astrale atat de bune, incat chiar si cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »