Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 18 august 2011

18 Aug 2011, 735 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 18 august 2011

Horoscop - Joi, 18 august 2011

BERBEC - Opreste-te putin din iuresul actiunilor actuale si arunca o privire inapoi, pentru ca ai scapat din vedere un detaliu care conteaza mult in cursul normal al acestora. Adu-ti aminte ce ai uitat, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, aceasta restanta va avea o importanta vitala si tot va trebui sa te intorci din drum pentru ea. Nu ignora datoriile mai vechi, indiferent de domeniul din care fac parte, pentru ca e mai bine sa te eliberezi de ele cat mai curand ca sa nu pierzi altadata timp pretios pentru ele.

TAUR - Pentru ca apare o rascruce neasteptata de drumuri, trebuie sa faci o pauza ca sa cantaresti foarte atent situatia. Dintre cele doua directii, doar una se potriveste planurilor tale, de aceea e foarte greu pentru tine sa discerni care dintre ele e solutia optima. Incearca sa nu te grabesti in decizia ta, daca e nevoie de timp de gandire, cere-l, ca sa fii sigur ca ai ales in deplina cunostinta de cauza. Sub impulsul momentului, impins de la spate de termene-limita, ai putea alege exact varianta cea mai proasta, deci nu te grabi!

GEMENI - Fii atent la propunerile care ti se fac astazi, pentru ca au o conotatie benefica pentru tine. Ori ai ceva de castigat de pe urma lor: un profit material de care te vei putea folosi multa vreme, ori de invatat: o lectie de viata pe care si tu o vei transmite mai departe, la randul tau altora. Din dialog se nasc astazi cele mai bune idei, cele mai inteligente solutii, ca atare spune celor pe care-i intalnesti ce ai in minte. Combinate cu parerile lor, ideile tale se vor dovedi a fi de mare valoare, deci merita a fi impartasite.

RAC - Ca la orice inceput de drum nou, esti foarte entuziasmat si plin de energie, avand impresia ca poti muta si muntii din loc. Atat timp cat reusesti sa mentii aceasta fantastica pofta de actiune, totul va evolua foarte bine, deci nu te lasa influentat de eventualele piedici inerente. Ramai concentrat la scopul tau cel mare si mergi inainte cu incredere absoluta in reusita finala. Apar suficiente aspecte pe parcurs care te motiveaza si te mentii pe pozitie, continuandu-ti aventura.

LEU - Planurile pe care le faci impreuna cu ceilalti membri ai familiei nu sunt deloc usoare, dar atat timp cat ramaneti cu totii uniti in jurul acestui scop comun, totul va merge de minune. Asculta si de parerile celor dragi, pentru ca ei pot scoate in evidenta unele piedici sau unele puncte slabe ale planurilor facute, si daca va ocupati acum de ele, nu veti pierde alta data timp pentru a le repara.

Trebuie sa ti le spuna cineva!

FECIOARA - Parerile prietenilor vor conta enorm, deci nu le ignora. Ai fi tentat sa le consideri simple replici hazoase, dar vei descoperi mai tarziu ca au fost spuse cat se poate de serios si ar fi fost bine sa nu le iei in gluma. Un amic vine cu o initiativa aparent amuzanta, dar care va avea si asupra ta un efect benefic daca ai vei da curs. Ca e o simpla invitatie la miscare sau distractie, sau o idee originala si un pic hilara, merita luata in consideratie.

BALANTA - Descoperi ceva mai tarziu ca ai facut o alegere proasta cu ceva timp in urma si esti dezamagit. Cel mai mult regreti faptul ca ai fost influentat negativ sa pornesti spre aceasta directie, desi intuitia te trimitea spre cu totul altceva. E o lectie buna pentru tine sa nu mai pleci urechea la opiniile altora ci sa cantaresti orice situatie cu capul tau. Nu gandi cu mintea altuia si nu urma orbeste sfaturile celor din jur, care nu au acelasi mod de a gandi ca tine. Fiecare cu propriile alegeri!

SCORPION - Esti alaturi de un coleg care trece printr-o perioada cam sumbra, dar ajutorul tau moral conteaza enorm pentru el. Esti atat de implicat in problemele sale, incat ai fi in stare sa te implici serios ca sa le rezolvi in locul lui. Ai trecut si tu prin situatii similare in trecut si detii experienta necesara pentru a restabili echilibrul, deci, atat timp cat solutia e la tine, merita sa te implici si sa preiei pe umerii tai sarcinile cele mai dificile. Vei fi multumit sa-l vezi din nou linistit.

SAGETATOR - Schimbul de replici amuzante e la mare cautare azi, deci vei face tot posibilul sa te inconjori de oameni simpatici si pusi pe glume. Fugi de mediile in care planeaza tristetea si necazurile sau, chiar daca nimeresti intr-un astfel de loc tensionat, vei apela de fiecare data la umor. Cu un dram de ironie poti depasi orice situatie conflictuala. Chiar daca unii raspund in doi peri, vei folosi aceleasi instrumente, fara sa pui la suflet eventualele gesturi neadecvate. Joaca-te si tu!

CAPRICORN - Oricat ai fi de nervos, vei gasi multa intelegere la cei din jur, ceea ce iti demonstreaza ca cei dragi iti suporta multe. Imediat se va dezamorsa conflictul cu o vorba buna, ca atare nu insista sa te certi cu toata lumea daca ceilalti apeleaza la diplomatie, bune maniere si amabilitate de fiecare data. Domoleste-ti energia, nu te lua la harta de la orice, ci adu-ti aminte ca vorba dulce poate face minuni! Foloseste-o cat mai des si toate usile ti se vor deschide.

VARSATOR - Esti inconjurat de prieteni buni dispusi sa participe si ei la actiunile carora le dai startul acum. De la fiecare primesti altceva care iti este de folos in cursul evenimentelor. Unul e sursa ta principala de energie si buna dispozitie, te impinge de la spate si te dinamizeaza oricand. Celalalt te trage de maneca si te readuce cu picioarele pe pamant de fiecare data, ca atare e bine sa faci echipa cu persoane cat mai diferite de tine, ca sa va completati reciproc.

PESTI - Primesti o veste cu tenta oficiala care te bucura enorm. Poate nu te priveste numai pe tine, ci un intreg grup de persoane. Stateati concentrati la orizont in asteptarea unei anumite informatii. Datorita ei, de acum vei merge pe un teren mult mai sigur, garantat de un document sau de o lege incontestabila. Poti sarbatori victoria alaturi de colaboratorii care au contribuit si ei la aceasta mare reusita si va propuneti deja un tel si mai important, pe care tot impreuna il veti putea atinge.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »