Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 19 august 2011

19 Aug 2011, 817 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 19 august 2011

Horoscop - Vineri, 19 august 2011

BERBEC - Starea emotionala pare sa fie principalul inamic al tuturor initiativelor de astazi. Atat timp cat iti pui singur piedica, e normal sa nu ajungi prea departe. Incearca sa-ti controlezi mai bine emotiile, sa nu el lasi pe cele negative sa preia controlul, pentru ca, fara o atitudine pozitiva in fata oricaror hopuri, nu vei putea sa le depasesti cu brio. Ai toate resursele sa le faci fata, totul e sa fii tu mai puternic decat temerile personale si decat tendinta de a spune nu pot la orice.

TAUR - Atmosfera devine mult mai animata in jurul tau pentru ca intalnesti oameni cu care ai ce discuta si tu, la randul tau, esti cautat de multa lume. Ai unde iesi si incerci sa onorezi orice invitatie care isi da ocazia de a intra in contact cu oamenii. Pui mare accent pe comunicare si socializare si te simti bine numai in medii aglomerate unde apar persoane cat mai diverse. Ai ocazia de a-ti mari cercul de cunostinte cu figuri noi, incat poti spune ca de aici pot incepe prietenii promitatoare.

GEMENI - Cineva iti cere parerea cu privire la o situatie cu mai multe directii de interpretare. Mizeaza mult pe spiritul tau de justitiar, convins ca tu poti cantari situatia la rece, fara sa fii partinitor. Concluzia pe care o vei extrage tu ii va fi de folos pentru a-si face ordine prin idei si pentru a restabili normalitatea. Daca esti un instrument de aplicare a legii prin functia pe care o ai, cu atat mai cautat vei fi de cei care au nevoie de serviciile tale, de aceea trebuie sa analizezi just si obiectiv tot ceea ce auzi.

RAC - Nu incerca sa umbli azi cu cioara vopsita, pentru ca nu-ti merge. Esti tentat sa apelezi la o mica minciunica pentru a scapa basma curata dintr-o situatie jenanta, numai ca nu vei reusi sa convingi pe toata lumea. Cineva e foarte atent la toate detaliile si iti va da seama imediat unde ai gresit, incat te poate sanctiona aspru. Risti sa-ti strici reputatia si imaginea daca te lasi furat de tentatia de a calca stramb, ca atare lupta singur impotriva acestei ispite. Minciuna are picioare scurte!

LEU - Te bucuri de o perioada de liniste in cuplu ca si cum ati fi plecat amandoi intr-o vacanta. Este o atmosfera prielnica unei bune intelegeri intre parteneri, deci profita de armonia aceasta cat mai mult timp. Rezista ispitei de a-ti impune doar propria vointa de fiecare data si incearca, macar o zi, sa nu critici parerile celuilalt, pentru ca asa veti avea o relatie mult mai buna. Daca lucrurile nu au mers bine in ultima perioada, azi stati serios de vorba pentru a gasi cai de iesire din impas.



FECIOARA - Puterea pe care o exercita altii asupra ta poate avea doua directii de interpretare: un bun exemplu pentru tine de a-ti aduna fortele sa depasesti un moment critic sau, dimpotriva, un motiv de intimidare, care te face sa te retragi umil in banca ta, acceptandu-ti infrangerea sau pozitia a doua. Incearca sa profiti de prima varianta, si anume de a vedea in cel puternic din fata ta un exemplu de succes, pentru ca si tu ii poti calca pe urme!

BALANTA - Se discuta despre tranzactii intr-un mod foarte altruist, ca si cum te-ai arata dispus sa imprumuti pe cineva cu o suma de bani. Schimbul reciproc este in centrul atentiei astazi, fie ca esti in cautarea unui coleg care sa te ajute cu bani, fie ca tu esti cel care e gata sa-si deschida portofelul in sprijinul altuia. Vei fi foarte multumit de aceasta buna cooperare, semn ca ai prieteni pe care te poti baza la nevoie sau ca si tu esti acolo pentru cel aflat in impas financiar.

SCORPION - Ai o viziune foarte matura asupra viitorului, de parca ai fi ajuns la momentul unei decizii de perspectiva. Cum iti asterni acum, asa vei dormi o perioada lunga de timp, tocmai de aceea trebuie sa fii foarte atent la deciziile luate. Incearca sa vezi lucrurile cat mai departe in timp, nu doar pasii imediat urmatori, pentru ca e posibil sa nu te mai poti intoarce asupra etapei de inceput. Tine cont si de sfaturile celor care au ajuns deja departe; ei sunt acolo sa-ti spuna ce sa faci.

SAGETATOR - Te cuprinde o energie fantastica ce te motiveaza sa inaintezi foarte repede spre un scop propus. La ambitia si vointa de care dai dovada acum, esti capabil sa sari cateva trepte mai sus in planurile tale, pentru ca stii sa profiti de elanul care te impinge de la spate. Nu astepti sa-ti spuna altii ce sa faci, ci iti aduni foarte bine fortele, cu un tel bine stabilit in fata ochilor, avand parte de vant prielnic ce te trimite direct la tinta. Unii ar spune ca te cam grabesti, dar firea ta de foc nu te lasa sa pierzi timpul.

CAPRICORN - Totul e calm si linistit acasa, in sanul familiei, iar aceasta atmosfera pasnica e prielnica unor discutii care sa restabileasca echilibrul in planuri care scapasera un pic de sub control. Fiecare isi exprima punctul de vedere fara a primi din partea celuilalt vreun afront si. datorita acestei bune intelegeri, totul evolueaza lent si bine spre un nivel care sa multumeasca pe toata lumea. Daca nu apare nimic iesit din comun, va concentrati asupra acelor maruntisuri de care nu ati avut timp inainte.

VARSATOR - Ai multe de facut si agenda de lucru nu pare sa se limpezeasca deloc pentru perioada urmatoare, ci apar tot felul de sarcini noi carora trebuie sa le oferi un loc pe lista. Va trebui sa te organizezi mai bine, sa incerci sa mai renunti la acele activitati care iti consuma timpul inutil si sa dai prioritate urgentelor si lucrurilor cu adevarat importante. Ai resurse imense de energie si ambitie, dar totusi nu prelua pe umerii tai mai mult decat poti duce! Invata sa mai si refuzi.

PESTI - Nici tie nu-ti vine a crede de unde s-a nascut deodata atata ambitie si mai ales atata putere de decizie intr-un moment atat de important. Si tu te miri cat de serios poti fi in astfel de situatii si cat de bine gestionezi lucrurile, ca sa ajungi la telul propus. Tine minte aceasta atitudine de invingator, sigur pe tine si stapan pe situatie, pentru a te folosi si altadata de ea, pentru ca, stii prea bine, nu esti de obicei atat de ferm si de puternic. Dar azi esti mult mai mandru de tine!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »