Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 2 septembrie 2011

02 Sep 2011, 780 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 2 septembrie 2011

Horoscop - Vineri, 2 septembrie 2011

BERBEC - Ai grija spre ce iti canalizezi azi energia, pentru ca exista riscul unei erori din prea mare graba. Cineva are de suferit de pe urma excesului de zel, pentru ca vrei sa oferi mai mult decat ar fi nevoie. La asemenea dorinta de implicare, ar merita sa te ocupi de activitati mai dinamice, cu un consum mare de energie, or anturajul in care te afli sau activitatile pe rol nu te motiveaza si nici nu te ajuta sa ajungi la rezultate bune. Ori te descurci singur, ori iesi repede din acest mediu deloc constructiv!

TAUR - Daca pleci la drum, asigura-te ca ai suficiente resurse la tine, ca sa nu te trezesti cu vreo surpriza. Ca e vorba de benzina in rezervor sau de suficienti bani in portofel, trebuie sa le acorzi mare atentie inainte de plecare, deoarece exista riscul sa pleci pe nepusa masa fara masuri de precautie. Cand te vei trezi in fata surprizei neplacute, vei consuma o multime de timp si de energie in plus pentru a repara ceva ce ar fi putut fi evitat daca te interesai de toate detaliile in timp util!

GEMENI - Joci un rol benefic pentru persoana iubita pentru ca reusesti sa-i domolesti nervii si starea irascibila in care se simte blocat de cateva zile. Ii abati gandul de la problemele sale si reusesti sa il faci sa zambeasca si sa uite, macar pentru cateva zile, de motivele sale de stres. Pui suflet in ceea ce-l doare, dar nu trebuie sa te impovarezi si tu cu aceste probleme, ci doar sa-i fii lui de folos pentru a se debarasa de ele. A le transfera pe umerii tai nu e solutia cea mai buna!

RAC - Intri intr-un mediu care iti inspira respect si autoritate si esti mandru ca ai fost si tu primit in acest anturaj pe care il consideri de elita. Esti inconjurat de oameni deosebiti, de la care ai multe de invatat, ca atare prezenta ta printre astfel de nume importante nu poate decat sa te onoreze si sa te motiveze sa iti pastrezi pozitia in acest anturaj cat mai multa vreme. Daca ai fost primit aici cu bratele deschise, inseamna ca ti se recunoaste valoarea si faci si tu parte dintre ei!

LEU - Cu bani, se poate face orice, ca atare vei folosi atu-urile tale financiare pentru a-ti atinge unele scopuri importante. Nu e nimic incorect in gesturile tale, ci vrei doar sa profiti de anumite beneficii materiale pentru a-ti netezi calea spre succes. Ai niste planuri deosebite in minte care implica un mare consum de energie, dar si de bani, dar consideri ca merita investitia, daca la final te asteapta implinirea unui vis pe care il consideri esential in acest moment. Nu te uiti la bani daca in joc e reusita ta sau a cuiva drag si, in plus, banul atrage alti bani!

FECIOARA - Totul pare sa stagneze de ceva vreme fara sa mai ajungi acolo unde ai dorit, dar nu te supara pe ragazul oferit.

El are un rol pozitiv pe care il vei intelege abia la finalul acestei actiuni, pentru ca, momentan, tinut pe loc de atatea imprejurari defavorabile, ai tendinta de a spune ca nu mai inainteaza nimic. Ba da, dar in alt ritm decat ai fi dorit tu, pentru ca ai sperat sa ajungi repede la rezultatele visate. Mai e cale lunga pana la ele, dar esti pe drumul cel bun pentru a pune intr-o zi mana pe telul tau!

BALANTA - Nu te aventura la primul impuls catre perspectivele promitatoare care ti se deschid inainte, pentru ca reusita finala depinde mult de cumpatarea de care dai dovada, de rabdare si de o atitudine rezervata. Entuziasmul este bine sa fie tinut sub control, ca sa nu te aprinzi prea tare si mai apoi sa te dezumfli. Lucrurile vor evolua spre bine, dar fara sa te agiti mai mult decat ar fi cazul, ca atare bucura-te cu retinere si asteapta mai intai ca lucrurile sa ajunga acolo unde iti doresti.

SCORPION - Atmosfera se cam strica in jurul tau, pentru ca nu esti prea volubil azi ci preferi sa stai in banca ta, fara sa te vada nimeni. Izolarea iti prieste daca ai nevoie de o zi doar pentru linistea ta, in care sa te odihnesti mai mult sau sa studiezi niste date care necesita concentrare maxima, dar nu e deloc de preferat cand in jurul tau se afla oameni care vor sa stea de vorba cu tine. Nu esti o companie prea vesela, de parca te-ar preocupa niste chestiuni majore, dar nici nu simti nevoia sa le povestesti si altora.

SAGETATOR - Esti constient ca ceea ce visezi sa construiesti necesita o perioada foarte lunga de timp, dar pe care o poti folosi cu maturitate. Nu trebuie sa stai pasiv si sa astepti pur si simplu sa vina momentul respectiv, ci sa valorifici timpul care se scurge pana acolo, deoarece vei descoperi ca erau foarte multe alte lucruri de facut pe parcurs. Te poti concentra serios asupra unui alt proiect, in acest timp, fara sa stai si sa te tot gandesti cat mai e pana vei primi vestea cea buna.

CAPRICORN - Gesturile de afectiune sunt la cote maxime azi si te miri de cata simpatie te bucuri in anumite medii, in care, inainte, nu te simteai prea bine. Esti mai tandru, mai sociabil, apelezi mai des la complimente si laude, ceea ce iti asigura succesul in grupul tau de cunostinte. Ca sa primesti gesturi de prietenie, trebuie sa le si oferi, deci fii generos atunci cand te folosesti de recuzita ta de cucerire. Toata lumea va rezona usor la vorbe bune, deci nu uita sa le folosesti cat mai des posibil.

VARSATOR - Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, de modul in care privesti lucrurile acum depinde succesul acestora, ca atare nu uita de optimism, entuziasm si deschidere la tot ce-i nou si interesant. Va fi un eveniment de zile mari care iti aduce aminte ce norocos poti fi atunci cand te arati dispus sa incerci orice provocare. Atat timp cat ai si pe cei dragi alaturi ca sustinatori, totul va iesi ca la carte, deci priveste spre viitor cu incredere!

PESTI - Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai fost nevoit sa te ocupi de niste sarcini ceva mai dificile. Poate nu greutatea lor te-a obosit in asa fel, ci cantitatea, pentru ca a fost vorba de multe si marunte pe care a trebuit sa le administrezi pe un fond fizic si nervos deja slabit. Ai avea nevoie de odihna, dar dac nu iti poti permite o zi de pauza, ocupa-te de lucruri marunte, care sa nu te solicite prea mult, deoarece nu dai randament in activitati complicate si cu un consum imens de resurse.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »