Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 3 septembrie 2011

03 Sep 2011, 726 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 3 septembrie 2011

Horoscop - Sambata, 3 septembrie 2011

BERBEC - Un demers cu tenta oficiala care ti-a consumat mult timp inainte se apropie de sfarsit si deja se pot contura rezultatele pentru care ai depus atatea eforturi. Poate nu neaparat nivelul la care ai ajuns te multumeste, ci faptul ca totul se termina si te poti detasa complet de cele intamplate. Ai mare nevoie de o pauza in care sa nu te mai gandesti deloc la tot ce a fost, dar nu inainte de a extrage concluzia finala si a te asigura ca nu ai lasat nimic nerezolvat.

TAUR - Nu esti multumit de rezultatele pe care le-ai atins la un proiect in care te-ai implicat trup si suflet, semn ca totusi ceva a lipsit sau nu ai dat tot ce se putea. Roadele sunt mult sub asteptari si vezi si la ceilalti o urma de dezamagire, dar cel mai dezamagit esti tu, pentru ca esti sigur ca se putea mult mai bine. Nu toate iti ies asa cum doresti, deci trebuie sa fii mai atent, cu alte ocazii, ca sa te concentrezi mai bine si sa nu scapi nimic din vedere, asa cum s-a intamplat acum.

GEMENI - Esti foarte transant, dornic sa spui adevarurile pe nume, oricat de grele ar fi. Esti gata sa recunosti unde si cum ai gresit, dar la fel de intransigent esti si cu erorile altora. Daca prinzi pe cineva cu minciuna, devii extrem de critic si de dur, gata sa iei masuri dintre cele mai categorice. Nu uita insa, asa cum judeci acum, poti fi si tu candva judecat, deci fii sigur ca ai un comportament ireprosabil ca sa-ti poti permite sa-i critici pe altii. Stii cum se spune: vezi paiul din ochiul altuia, dar nu si barna din ochiul tau. Judeca just!

RAC - Esti la inceputul unei noi etape, dar nu vrei sa pornesti nimic la voia intamplarii, ci dupa o analiza matura si clara a directiei spre care te indrepti. Altii nu se gandesc la consecinte si se avanta unde vad cu ochii fara nicio informare in prealabil, dar tu esti mai prevazator din fire si incerci sa descoperi toate eventualele probleme care ar putea aparea pe parcurs. Vei fi foarte mandru de tine atunci cand ceilalti se vor poticni in urmarile propriei lor neglijente, in timp ce tu mergi mai departe fara cusur.

LEU - Esti obligat sa schimbi rapid macazul in urma unei vesti cazute din senin si care opreste continuarea unei actiuni ce se dovedeste a fi imposibila. Nu poti merge mai departe asa cum ti-ai propus initial, de aceea cel mai bine e sa ai intotdeauna un plan de rezerva, ca sa nu ramai blocat pe loc, nestiind incotro sa mergi. Daca ai un as secret in maneca, ajunge doar sa schimbi directia din mers, preluand ce se poate din planul incheiat, ca sa ajungi totusi la niste rezultate, altfel trebuie sa-ti iei complet adio de la tot ce ai construit… dar a esuat.



FECIOARA - Nu te poti detasa nici azi de o problema neterminata de la serviciu, incat esti in stare sa te duci sa stai peste program numai s-o vezi la un nivel satisfacator. Stresul acumulat la serviciu isi lasa amprenta asupra ta, pentru ca, desi iti asumi sarcini dificile, nu reusesti sa te concentrezi eficient iar randamentul scade. Daca nu esti in cea mai buna forma fizica, evita activitatile care necesita un consum imens de energie, pentru ca nu vei avea parte de rezultate pe placul tau. Poti gresi cand ti-e lumea mai draga.

BALANTA - Simti nevoia sa spui prietenilor care sunt visele tale cele mai importante in acest moment, dar se pare ca nu ai ales persoanele potrivite pentru astfel de destainuiri. Unii vor comenta malitios la adresa planurilor tale, vor incerca sa ti le critice, sa-ti taie aripile, ceea ce inseamna ori ca nu sunt prieteni adevarati care te stimuleaza la nevoie, ori, poate, chiar au putina dreptate si incearca sa te traga de maneca pentru a nu fugi dupa himere. Asculta-le opinia si gandeste-te daca nu cumva au dreptate.

SCORPION - Ai starea necesara de a sta de vorba despre proiectele incepute la serviciu, la care nu ai inca o rezolvare. Gasesti persoanele potrivite pentru astfel de discutii la rece, care iti pot oferi sfaturi utile. Nu te astepta ca toata lumea sa aprecieze ceea ce ai facut pana in acest moment, ci e posibil ca unii sa critice pasii parcursi de tine anterior si chiar sa-ti arate ca exista cai complet diferite celor in care credeai cu tarie. Da-le ascultare si urmeaza-le, pe cat posibil.

SAGETATOR - Primesti o veste despre un eveniment care va avea loc candva in viitor, dar mai e cale lunga pana acolo. Nerabdator din fire cum esti, parca nu mai poti astepta. Incearca sa-ti educi rabdarea, pentru ca unele lucruri nu se intampla atunci cand ai dori tu si nici cat ai bate din palme, ca atare accepta ideea ca e un proiect de durata la care trebuie sa te supui unui ritm pe care nu-l poti modifica tu. Altii decid mersul evenimentelor, de data aceasta, tu poti doar astepta activ momentul in care vor deveni realitate.

CAPRICORN - Sanatatea iti pregateste o surpriza neplacuta, pentru ca te trezesti peste noapte cu o problema neasteptata care-ti strica toate planurile. Daca planificasei pentru azi ceva care ar fi implicat finalizarea unei actiuni sau o decizie radicala, fii sigur ca starea fizica si psihica nu te lasa sa le duci la indeplinire asa cum ai sperat, ci apare o schimbare in program. Nimic nu iese conform planurilor initiale, deci nu promite nimic si nu trasa directii fixe. Lasa loc de intoarcere in caz de neprevazut!

VARSATOR - Cu ceva ajutor de la prieteni, poti avea parte de o zi de-a dreptul fericita, pentru ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus cu sfaturi bune de la ceilalti. Gasesti persoana potrivita care poate juca un rol in planurile incepute, pentru ca nu stii tu chiar tot ce trebuie pentru a-ti atinge scopurile. De aceea ai atatea cunostinte la care poti apela la nevoie, deci adu-ti aminte cine poate sa contribuie la rezolvarea situatiei de fata si apeleaza la el cu incredere pentru ca te va sprijini fara sa stea pe ganduri.

PESTI - Esti de-a dreptul zapacit de atatea pareri, unele din ele total diferite, dar daca te concentrezi un pic, ai putea gasi o cale de a le uni pe toate intr-o singura directie. Cu cat sunt mai variate parerile, cu atat ai o gama mai larga de optiuni pe care te poti baza la nevoie, totul e sa nu le respingi din start doar pentru ca nu seamana cu viziunea pe care deja o ai asupra evenimentelor. Fii deschis si la alternative, si la noutati, si la idei complet originale, pentru ca toate duc spre ceva bun.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »