Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 4 octombrie 2011

04 Oct 2011, 732 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 4 octombrie 2011

Horoscop - Marti, 4 octombrie 2011

BERBEC - Nu te juca daca ai de lucru cu detalii aparent nesemnificative, pentru ca cele mai mari greseli ale zilei pot aparea exact de la aceste neglijente marunte. Ai fi tentat sa iei in gluma aspecte care in final se vor dovedi esentiale pentru reusita unor actiuni, de aceea trebuie sa privesti orice detaliu ca si cum ar juca un rol major in continuitatea proiectelor incepute. Nu glumi, nu trata nimic in joaca, ci analizeaza cu grija tot ce auzi, ca sa nu te trezesti in fata vreunui gafe.

TAUR - Deschide bine ochii, pentru ca esti atras intr-o directie gresita din care ai putea avea numai de pierdut. E o pista falsa, furat fiind de niste iluzii frumoase la prima vedere, dar cand vei ajunge la capat, iti vei da seama ca au fost doar himere. Analizeaza mai atent fiecare detaliu, nu lasa doar patima sa te impinga de la spate, pentru ca e mai mult decat atractie aici. Trebuie sa intelegi daca sensul spre care mergi te ajuta la ceva sau e doar un consum imens de energie? Realitatea ce spune?

GEMENI - Pleci la drum de urgenta, lasand orice alta activitate pentru maine, deoarece e nevoie de tine undeva in alta localitate. Nu prea aveai chef de aceasta deplasare, avand altceva mult mai important de facut, dar este obligatie de serviciu sau o situatie de compromis pe care nu o poti evita. Desi gandul iti zboara in cu totul alt loc decat cel in care te afli azi, macar ai satisfactia ca i-ai facut altuia pe plac, pentru ca avea nevoie de tine la aceasta locatie. Te intorci apoi acasa cu sarcina indeplinita.

RAC - Contactele profesionale sunt diverse si numeroase pe parcursul zilei si iti place sa iei legatura cu atatia oameni de vreme ce ai mereu ceva nou de invatat de la acestia. Bati la usile multor institutii si soliciti diverse servicii in avantajul tau iar azi chiar ai noroc. Nu tu birocratie, nu tu oprelisti din partea autoritatilor, ci obtii ceea ce ai nevoie extrem de simplu, spre mirarea tuturor. Ii gasesti pe toti in toate bune si nu ti se mai inchide nicio usa in nas, asa cum te asteptai!

LEU - O vorba aruncata in vant te poate deranja foarte tare, desi nu ar merita sa pui la suflet astfel de reactii copilaresti. Unii nu-si dau seama ce spun, nefiind atenti la propriile replici, considerand ca sunt glume bune pe care lumea le va gusta. Azi nu prea esti in toane bune ca sa reactionezi asa cum si-ar dori la poantele sale, ci dimpotriva, tratezi gluma ca pe un atac la persoana si te intristezi. Nu tine in tine supararea, ci arata-i clar ca nu-ti convine tonul lui!

FECIOARA - Cand e vorba de lege, nu prea i te poti opune, ca atare tot efortul tau de a trece peste regulile impuse de cei mai puternici se poate solda cu un esec.

Nu insista sa faci unele lucruri dupa propriile principii cand exista alaturi cineva care tine sceptrul puterii in mana, pentru ca ai putea fi considerat un rebel, un nesupus, or tu nu esti deloc asa. De obicei stii sa stai in banca ta si sa-ti accepti pozitia chiar daca nu-ti convine de fiecare data acest rol. Tendinta de a te ridica pentru ca ai alte pareri poate fi inabusita aspru!

BALANTA - Ce e de facut cand esti atras intre doua directii la fel de atragatoare? Va trebui totusi sa te decizi asupra uneia singure pe care s-o duci mai departe, pentru ca nimeni nu poate lucra pe doua fronturi la fel de eficient. Chiar de-ar fi sa incerci sa multumesti doua lucruri simultan, vei fi tras de maneca sa te decizi totusi asupra uneia, ca sa nu le strici pe amandoua. Alege cu sufletul de aceasta data, ceea ce ti-ai dori cel mai mult pentru bucuria ta!

SCORPION - Viata de cuplu merge excelent, aveti o relatie armonioasa si tandra si puneti pe primul loc afectiunea care va leaga si bucuria de a fi cat mai mult timp impreuna. Partenerul te rasfata, pur si simplu, cu iubirea sa si, in astfel de conditii, cum sa nu spui cu toata inima ca esti fericit? Ai parte de evenimente deosebite in cuplu, de exemplu o intalnire romantica doar voi doi sau, daca formati de mai multa vreme un cuplu, vorbiti foarte serios despre copii sau mutare in casa noua.

SAGETATOR - Dragostea merge pe un teren solid, pentru ca discutati deja cu maturitate despre un viitor in doi. Daca intalnesti azi pe cineva nou, simti ca e un om special care va juca un rol cheie in destinul tau de acum incolo. Poate ca deja te face sa visezi la o casatorie, pentru ca iti inspira incredere pe termen lung si consideri ca e un om de nadejde cu care poti cladi ceva! O cerere in casatorie nu este exclusa intr-o atmosfera atat de tandra, dar si de oficiala, deopotriva!

CAPRICORN - Incearca sa privesti tot ce se petrece azi numai prin prisma sentimentelor, lasand la o parte ratiunea sau logica, ce se pot dovedi a fi un pic mai rigide. Daca incepi sa analizezi la bani marunti, e normal sa gasesti si puncte slabe, dar daca privesti totul cu inima, cautand doar ceea ce iti place si te incanta, atunci ai putea avea mai multe motive de satisfactie. Nu deveni carcotas sau exagerat de critici, pentru ca sigur poti vedea in jurul tau o multime de lucruri frumoase care merita puse mai mult in valoare!

VARSATOR - Inima ta este plina de emotii noi, poti spune ca nu ai mai trait niciodata ceva similar, pentru ca esti pur si simplu coplesit de senzatii profunde. Poate te-ai indragostit pe neasteptate, dar nu prea stii sa gestionezi noile trairi, pentru ca esti luat prin surprindere. Poate nu era loc de iubire in viata ta, poate deja exista cineva in inima ta, de aceea sansa unei noi iubiri nu prea te face fericit, ci te pune serios pe ganduri. Trebuie sa faci putina ordine prin sufletul tau ca sa-ti dai seama ce se intampla!

PESTI - Nu te astepta la prea multe lucruri interesante pe parcursul zilei, fiind mai degraba una ca oricare alta, cu rutina ei obisnuita, dar pe care o poti folosi cu succes in avantajul tau si pentru placerea ta proprie. Te poti dedica unor lucruri marunte, dar care iti fac mare placere, detalii pe care le-ai tot amanat dar carora le vine astazi randul. Ca e o tura prin magazine sa cumperi rezerve de toamna sau putina curatenie prin case, e placut sa te ocupi de aceste sarcini minore, dar necesare, la urma urmei.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »