Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 21 mai 2020

21 May 2020, 151 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 21 mai 2020

Horoscop - Joi, 21 mai 2020

BERBEC - Ai putea cuceri usor inima unei persoane care ti-a atras in mod special atentia, dar si tu poti cadea in mrejele cuiva de parca ti-ai fi pierdut complet uzul ratiunii. Greu sa mai gandesti limpede intr-o astfel de situatie, greu sa lupti cu ceea ce simti, pentru ca azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, si nu vei reusi sa i te opui, incat se poate vorbi de o poveste care-ti ia complet mintile. Nu e musai ca de aici sa iasa o relatie de viitor, ci parte mai mult o escapada, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

TAUR - Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!

GEMENI - Cu atat mai mari devin motivatia, ambitia, dorinta de a ajunge la capat cu cat ai ceva concret de castigat de pe urma acestei investitii masive, deci tragi tare ca sa duci la capat ce ai inceput. Ti se cer enorma atentie si concentrare, dar si un oarecare efort, pentru ca nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar ceea ce se cladeste sub ochii tai din mintea si din mainile tale e demn de toata lauda si mandria!

RAC - Taci si faci, e mai bine asa, decat sa povestesti tuturor ce planuri marete ai. Mai degraba duci ceea ce ai inceput la indeplinire si abia la final povestesti si altora cum ai ajuns aici. Ai un proiect important in minte, dar deocamdata preferi sa pastrezi discretia asupra lui, pentru ca simti ca multi ar dori sa te opreasca din elan. Oricare ar fi visul tau secret, fa tot posibilul sa-l duci la capat prin forte proprii, fara a spune altora ce ai de gand sa faci, fara a cere opinii sau ajutor.

LEU - Alege-ti tinta pentru ceea ce stii tu sa faci cel mai bine si da-i drumul! Cel mai greu este, deci, sa gasesti scopul cel mai inalt spre care sa te lansezi, dar o persoana complexa ca tine poate face orice, daca isi propune. Descopera-ti visele cele mai inalte, dorintele care, pentru multi, par imposibile, vizualizeaza-le ca si cum ai fi deja acolo, bucurandu-te de gustul lor.

Fii pregatit pentru noua aventura si da-i startul cat mai repede, pentru ca esti mult mai motivat la inceput.

FECIOARA - Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te indrepti, dar au inceput sa fie contradictorii. Nu se bat cap in cap, asa cum ti se pare, ci doar ofera o viziune din mai multe unghiuri. De tine depinde sa stai pe loc si sa chibzuiesti asupra lor, pentru a le pune intr-o oarecare ordine, pentru a descoperi care te ajuta si care nu, deci ofera-ti acest ragaz de gandire pentru a face lumina in aceasta aglomeratie de idei.

BALANTA - Lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs.

SCORPION - Esti un exemplu de seriozitate si maturitate, incat, cine te are ca sfatuitor sau profesor, are numai de castigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenta ta iese in evidenta prin tot ce spui, prin informatiile pe care le transmiti, prin argumentele pe care le sustii. Se vede ca ai invatat mult in viata, ca ai acumulat un bagaj de cunostinte foarte vast, iar azi ai ocazia sa te folosesti de el intr-un moment cheie.

SAGETATOR - Priveste-te prin ochii celor care tin la tine asa cum esti, pentru ca ei nu te judeca atat de aspru pe cat te judeci tu. Gaseste-ti mai multe motive de lauda si apreciere, pentru ca sigur ai si cu ce te mandri, nu doar lucruri care nu-ti plac la tine. Daca cineva, alaturi de tine, spune cat de frumos si bun esti, tu de ce ai fi de alta parere? Iarta-ti greselile proprii si iubeste-te mai mult, asa cum esti, fara a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om esti si tu…

CAPRICORN - Cauta ceea ce nu-ti prieste si scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fa-o cu severitate si, daca tot ai luat o decizie atat de drastica, tine-te de ea. Daca nu respecti decizia luata, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tau, practic incetinesti procesul vindecarii. Ai un exemplu demn de urmat in fata si, daca acesta si-a recapatat sanatatea folosind aceasta reteta, merita sa o urmezi si tu intocmai, fara sa te abati de la reguli, chiar daca pot fi dure.

VARSATOR - Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul. Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna.

PESTI - Daca odata a mers o anumita solutie, ea poate avea efecte bune si acum, deci priveste inapoi cu detasare si adu-ti aminte ce anume ai facut candva si mai incearca odata. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merita sa-l repeti ori de cate ori este nevoie. Nu merita sa pierzi vremea cu alte experimente, cand ai la indemana o reteta de succes care a avut rezultate excelente. Priveste inapoi, trece in revista pasii urmati si nu te abate de la o cale care a fost eficienta si altadata.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »