Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 29 mai 2020

29 May 2020, 134 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 29 mai 2020

Horoscop - Vineri, 29 mai 2020

BERBEC - Chiar daca iti place sa glumesti, chiar daca nu vrei sa agravezi anumite aspecte mai mult decat ar trebui, totusi nici sa ignori eventualele riscuri sau probleme nu e in avantajul tau. Totul ar parea mai simplu, la prima vedere, si cand te vei confrunta cu adevarata fata a lucrurilor, iti vei da seama cat de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucausa care nu se potriveste chiar in orice situatie.

TAUR - Valoarea ta este contestata de o serie de colegi invidiosi pe tine, dar nu te lasi tu doborat de acestia. Dimpotriva, cand vezi ca ai rivali, inseamna ca esti valoros si trebuie sa tii la ideile tale pana in panzele albe. Totusi, asculta si parerile celorlalti, chiar daca par diametral opuse alor tale, pentru ca au si ei suficiente argumente pentru a se face auziti, doar ca tu esti cu un cap deasupra lor si te faci auzit mai usor.

GEMENI - Te intorci cu gandul spre vremuri de demult, pentru ca ai ocazia de a trece in revista amintiri frumoase, perioade cand te simteai fericit si ocrotit, evenimente de odinioara care ti-au marcat evolutia. O calatorie spre locurile copilariei tale sau o vizita pe la un fost loc de munca te duce cu gandul in vremuri de altadata incat e o placere sa scoti de la naftalina emotii vechi. Persoane de care iti era dor, parintii care te asteapta acasa, colegii de scoala sunt fericiti sa te revada dupa atatia ani.

RAC - Ai cu cine-ti masura fortele, pentru ca e vorba de tovarasi de lucru la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi. E o satisfactie aparte sa-ti compari cunostintele si valoarea in raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivatie sa fii comparat cu oameni mediocri, insignifianti, modesti, care se multumesc cu putin de la viata, or asa, ai in fata ta persoane la fel de puternice ca tine care vizeaza succesul la cel mai inalt nivel, ca si tine! Cu ei sa te compari, pentru ca te vor ambitiona si mai si!

LEU - Nu prea te poti baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se ofera sa te ajute, pentru ca nu-ti inspira prea multa credibilitate. Ori a mai incercat si altadata sa te ajute si nu i-a iesit, ori stii din experienta proprie ca nu are cu ce te ajuta, ca mai degraba ar merita el ajutat! Este un om fara experienta de viata care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine sa te descurci singur, ca sa nu-ti pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau laudaroase.

FECIOARA - Incearca sa stai departe de orice factor de risc, pentru ca azi numai indiferenta si detasarea te pot scoate din orice impas.

Prefa-te ca nu vezi ispita rea care iti da ghes, pentru ca daca ii pici in plasa, ai avea numai de pierdut. Ca esti atras de o actiune incorecta, ca esti gata sa inseli increderea cuiva sau joci pe doua fronturi, ascuns dupa o masca ce nu ti se potriveste, fii sigur ca faptele incorecte vor iesi repede la iveala si atunci nu vei mai gasi nicio scuza. Abtine-te sa incerci doar ca sa vezi daca merge...

BALANTA - Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara.

SCORPION - Nu esti in apele tale, dar nu pentru ca ai avea tu vreo problema concreta, ci pentru ca esti puternic influentat de necazurile altei persoane. Pui suflet in problemele sale de parca ar fi ale tale, pentru ca trece prin momente dificile si ai vrea sa gasesti o solutie pentru a i le rezolva. Singur va depasi impasul, nu prelua pe umerii tai griji care nu iti apartin. Ajunge doar suportul moral, ca sa stie ca este cineva alaturi, dar nu insista sa duci tu tot greul in locul sau! El nu ar face la fel pentru tine.

SAGETATOR - Dai piept cu un hop in planurile tale care ingreuiaza evolutia lor pe mai departe. Daca vezi ca nu poti depasi azi impasul, ia o pauza si lasa un pic lucrurile sa se aseze, fara sa mai faci nimic. E posibil acum sa fii obosit, deprimat sau lipsit de motivatie si sa nu gasesti cele mai eficiente solutii, de aceea cel mai bine ar fi sa abandonezi orice efort pentru cateva zile. Peste o vreme, cu o alta viziune asupra lucrurilor, vei sti ce e de facut, dar azi parca vaslesti impotriva curentului si nu observi nici un progres.

CAPRICORN - Nu tine in tine sentimente negative, temeri sau indoieli, ci cauta un prieten bun care stie sa asculte. Impartasindu-i lui ceea ce te doare, te vei elibera de o mare povara si mai poti primi si niste sfaturi foarte bune. Nu ai solutii de unul singur chiar la orice provocare, de aceea e bine sa mai suni si un prieten la nevoie, sa mai apelezi si la cei care detin cheia acestor situatii. Din toate ai ceva de invatat, deci nu te incapatana sa te descurci pe cont propriu cu orice pret.

VARSATOR - Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

PESTI - Esti stresat, se vede ca ceva nu-ti convine, dar chiar daca ai motive sa o faci pe suparatul, incearca sa nu-ti eliberezi nervii pe cei din jur, pentru ca le strici si lor tot cheful. Esti implicat intr-un fel de razboi cu toata lumea, dar nu esti singurul in aceasta situatie, de parca ai aduna alaturi de tine mai multe persoane cu acelasi of, dorind sa militati impreuna pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt sanse sa obtii victoria, ca atare mai redu tonul, cat de cat.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »